Продавець Інтернет-магазин "Флоксі" розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
427 відгуків
promo_banner

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (завтра, 14.05).

+380 (99) 057-70-93
Интернет-магазин «Флокси»
Кошик

Приправа RED 99 для супу ХО-ГО, бульйон для "Китайського самовара" 400 грам (Китай)

Приправа  RED 99 для супу ХО-ГО, бульйон для "Китайського самовара" 400 грам (Китай), фото 2
Приправа  RED 99 для супу ХО-ГО, бульйон для "Китайського самовара" 400 грам (Китай), фото 3
Приправа  RED 99 для супу ХО-ГО, бульйон для "Китайського самовара" 400 грам (Китай), фото 2
Приправа  RED 99 для супу ХО-ГО, бульйон для "Китайського самовара" 400 грам (Китай), фото 2
Приправа  RED 99 для супу ХО-ГО, бульйон для "Китайського самовара" 400 грам (Китай), фото 3
  • Приправа  RED 99 для супу ХО-ГО, бульйон для "Китайського самовара" 400 грам (Китай), фото 2
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Паста RED 99 суміш приправ, спецій і трав

400 грам пасти розраховано на 2,9 літра бульйону на основі курки, яловичини, свинини або кісток.

Ви також можете використовувати приправу RED99 для приготування локшини, тушкування риби, страв із курки та інших м'ясних страв, а також зі смаженими овочами.

Китайською "самовар" - "хого", що означає "вогненний котел" або казанок на вогні. Китайський самовар "хого" є одним з основних атрибутів китайської кухні. Особливою популярністю він користується у північних китайців, особливо взимку. Як уже говорилося, китайський самовар "хого" служить для приготування в ньому баранини, яловичини, риби, овочів. На гарнір готують вермішель, свіжі овочі або галушки. Принцип готування в "хого" надзвичайно простий. Спочатку в казанок заливають воду (переважно киплячу) або бульйон, потім вже палаюче деревне вугілля поміщають у нагрівальний елемент (грубку) через невеликий димохід. Вода або бульйон доводяться до кип'ятіння (кипіння підтримується постійно, дуже слабким вогнем). Після чого самі обідаючі опускають паличками в бульйон шматочки м'яса або риби, один за одним. Через кілька хвилин, коли м'ясо звариться, їх виймають і вмочують у заздалегідь приготований соус, потім відправляють до рота. Для приготування "хого" м'ясо відбирають ретельно. Наприклад, лише 6-7 кг м'яса з тушки вівці вагою 20 кг придатні для варіння в самоварі. М'ясо ріжуть щонайменше на 120 тонких, як аркуш паперу, шматочків, щоб вони добре проварилися в бульйоні і при цьому залишилися ніжними. Разом із м'ясом у китайський самовар "хого" опускають вермішель і свіжі овочі. В останню чергу, за бажання, варять галушки. Для приготування м'яса особливу увагу приділяють соусу Розмішайте упаковку продукту в 2,5 літрах води і доведіть до кипіння в ємності для Хого.

Бульйон буде найсмачнішим, якщо замість простої води застосувати курячий бульйон або кістковий бульйон. Додайте улюблені овочі та м'ясо.

Склад: перець чилі, боби, сіль, перець чилі, сіль, цукор, імбир, часник, рослинна олія, паприка

Термін зберігання: 12 місяців

 
Основні
Країна виробникКитай
Тип спеційСуміш спецій та трав
УпаковкаДой-пак
Вага400 г
Складперець чилі, боби, сіль, перець чилі, сіль, цукор, імбир, часник, олія, паприка
  • Ціна: 225 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner