Соус устричний 0,70 л.
Якісний Густий устричний соус підходить для приготування різних страв, можна використовувати як приправу, так і маринад.
Як використовувати устричний соус
З чим використовувати устричний соус? За логікою речей, соус, приготований з екстрактів морепродуктів, має ідеально підходити саме до них. Насправді на то азійські його і люблять і діляться своєю любов'ю з усім світом, що він практично універсальний.
Свинина, яловичина, курка, креветки — з усіма цими продуктами соус чудово поєднується. Можна також заливати їм овочі або рис. Будь-які прар-фраї перетворяться зі швидкої перекуски на святковий обід після того, як ви додасте у них устромлив.
Важливе зауваження: фахівці рекомендують піддавати соус термічній обробці, так він краще розкриває свої смакові якості. Однак, щоб зберегти ще й корисні речовини, бажано додати соус наприкінці приготування. Тобто ідеальна консистенція устрикового соусу в страві — щось на кшталт підливи, з якою нас знайомили ще в дитячому садку. М'ясо, що "купується" в устричній масі, виходить, зазвичай, дуже м'яким, а страва — запашною та корисною.
Ще один варіант використання соусу — у нього можна обмачувати суші або страви теріяки.
Тара скляна пляшка
Вага 700 грамів
Склад; вода, екстракт устриці, цукор, сіль, глутвмат натрію, модифікований крохмаль, цукровий барвник, пшеничне борошно, підсилювач смаку,...
Основні | |
---|---|
Виробник | Haday |
Країна виробник | Китай |
Упаковка | Скляна банка |
Вага | 700 г |
Користувальницькі характеристики | |
Тип | Соуси |
- Ціна: 250 ₴/бут