Вермішель бобова Мунг Бін фунчоза 0,500 кг LONGKOU
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Вермішель Лонгкоу 500 грамів
Подивіться наявність і ціну в розфасуванні 0,18 кг. Вермішель Лонгкоу
Лонгкоу провінція Китайської народної республіки. Відома виробництвом на весь світ своєю целофановою локшиною, тут є головні офіси компаній Nanshan Group, и корпорации New Dragon Asia.
Мунг Бін — це найвідоміша вермішель у Китаї, виготовлена традиційним способом.
Спосіб приготування Мунг Бін китайської вермішелі;
- Смаження (тушкування); Покласти вермішель ухолодну воду на 5-10 хвилин. Дістати з води та підсмажити на сковорідці, помішуючи 5-10 хвилин окремо або тушкувати з м'ясом (рибою), або з морепродуктами. Страва готова до вживання.
- Салат; відварити 8-12 хвилин, дістати, злити воду, охолодити додати на свій смак огірок, моркву, м'ясо або інші овочі.
Склад: Мунг Бін 100% боби мунг, вода
Розмір паковання 30*22*5см
Не містить барвників
Не містить ГМО
Не містить підсилювачів смаку
- Прозора вермішель була відома понад 300 років тому, найпопулярніша прозора вермішель була зроблена з гороху та стручкового фасолі, родом із області Чожайань у Китаї.
- LONGKOU славиться прозорим кольором і гладкістю. Оскільки вермішель експортується з порту лонгкоу, її називають «вермішель лонгкоу».
- 2002 року вермішель LONGKOU здобув захист національного походження й може вироблятися тільки в чжаюань, лонгкоу, пенлай, лаян, лайчжоу. А також "longkou vermiclli" можна назвати тільки виготовленим із машу або гороху.
- Вермішель longkou, яка успадкувала технологію виробництва шести поколінь. Ми пропонуємо Вам спробувати спадщину людей із 300річною традицією.
Все, що вам потрібно для приготування суші
Соуси
Основні | |
---|---|
Вага | 0.5 кг |
Країна виробник | Китай |
Виробник | Shuangta Food |
- Ціна: 250 ₴