Чорний оцет із рису 550 мл. Китай
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Темний оцет CHINKIANG 5,5%
Чорний рисовий оцет CHINKIANG — один із найсмачніших і найцінніших оцтів із провінції Цзянсу в Китаї.
Виготовлений із клейкого рису, ароматного, виразного, злегка солодкого, з цікавим «димчастим» смаком. Прекрасне доповнення до соусів, маринадів, супів, морепродуктів і соусів. Його також можна використовувати як заміну відомого нам бальзамічного оцту. Зроблено з натуральних інгредієнтів.
Китайський рисовий оцет, на відміну від японського, дещо кисліший. Гама його кольорів коливається від прозорого до відтінків червоного та коричневого кольору. Китайський і, особливо, японський оцти дуже м'які та солодкі, порівнюючи з кислим західним оцтом.
Є білий рисовий оцет
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Упаковка | Скляна пляшка |
Об`єм | 550 мл |
Термін придатності | 24 міс |
Склад | клейкий рис, пшеничні висівки, сіль, вода |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Chinkiang |
- Ціна: 180 ₴