Паста Том Ка 50 г. Таїланд
Tom Kha paste для приготування однойменного супу.Таїландського супу, насичений смак приправ і спецій.
Як приготувати суп Том Кха?
Способ 1
Покласти в посуд 200 грамів м'яса або креветок, залити в каструлю 200 мл. кокосового крему молока, додати 50 г пасти Том Кха, 250 мл. Варити на повільному вогні.
Способ 2
Залити в каструлю 1 літр води, додати 50 г пасти Том Кха, 250 мл кокосового молока, 50 г кореня галангула та 50г лимонної трави. Довести до кипіння. Посолити, додати 200 г нарізаного соломкою курячого філе, 100 г грибів (шитакі, вешеньки, шампіньйонів) і 100 г цибулі шалот. Додати 10 г рибного соусу, 20 г пальмового цукру й один кубик курячого бульйону. Якщо любите гостре, додайте один перчик чилі, але це не обов'язково. Варити 15 хвилин на повільному вогні.
До складу входить; лемонграс 25%, цибуля 15%, цукор 10%, листя кафіра лайма 5%, фіш соус 10%, галангал 25%, лимонна кислота 5%, сіль10%.
Не містить барвників, консервантів, ГМО, підсилювачів смаку.
Основні | |
---|---|
Виробник | Maepranom |
Країна виробник | Таїланд |
Тип спецій | Каррі |
Вага | 0.05 г |
Склад | лемонграс 25%, цибулю 15%, цукор 10%, листя каффира лайма 5%, фіш соус 10%, галангал 25%, лимонна кислота 5%, соль10%. |
Користувальницькі характеристики | |
Тип | Паста |
Упаковка | Вакуумний пакет |
- Ціна: 66 ₴