Кава мелена Trung Nguyen Sang Tao No1 340г. В'єтнам
Кава "Санг Тао 1" є дуже насиченою й ароматною, виготовленою з добірних зерен робусти. Багато хто може вловити приємний аромат шоколаду, що зумовлено тривалим дозріванням зерен.
Вага: 340 г.
Помел: середній,
Обсмажування; зовнішнє
Склад 100% рабосту.
Паковання: фольгізований вакуум-пакет.
Виробник: Trung Nguyen
Бренд: Sang Tao
Країна виробник: В'єтнам
Опис Sang Tao No1
Темний, сильний, насичений і природно солодкий, витримує багато молока та цукру. Особливо чудовий вибір для кави з льодом.
Торгова марка сімейної реліквії Vietnamese Robusta, спочатку створена у В'єтнамі 1890- 1922 рр., виготовлена з добірних бобів Culi (одинарна, нерозділена, горохова) для багатого смаку. Темний, сильний, насичений і природно солодкий, витримує багато молока та цукру. Особливо чудовий вибір для кави з льодом.
Culi Robusta — це кава з високим вмістом кофеїну, на 40% більше кофеїну, ніж у більшості сортів арабіки. Ця кава важко заварювати занадто міцною, позаяк у ній мало вад.
Робуста — чудова кава для тих, хто любить пити каву з вершками та цукром, оскільки було доведено в лабораторії, що аромати робусти не маскуються вершками та цукром, на відміну від багатьох арабік. Це протистоїть згущеному молоці.
Темні, міцні, насичені та натурально солодкі, можуть витримувати велику кількість молока та цукру, приготовані з добірних (незрілих, горохових) бобів робусти. Особливо чудовий вибір для кави з льодом.
Торгова марка сімейної реліквії Vietnamese Robusta, спочатку створена у В'єтнамі 1890- 1922 рр., виготовлена з добірних бобів Culi (одинарна, нерозділена, горохова) для багатого смаку. Темний, сильний, насичений і природно солодкий, витримує багато молока та цукру. Особливо чудовий вибір для кави з льодом.
В'єтнамці першими та вдосконалили сорт Робуста понад сто років тому з запасів, створених Хосемі у 1890-х роках. Проте наприкінці 20-го століття велика частина гурманської якості цього сорту сімейної реліквії була втрачена через неправильне вирощування і збирання врожаю. Culi Robusta — це тріумфальне повернення Трунга Нгуена в 1990-х роках до виробництва найкращого гурмана Робусти у світі в той час.
Недавні мемуари відомого консультанта італійської еспресо-індустрії підтвердили, що купівля вишуканої робусти з В'єтнаму була давнім секретом провідних італійських виробників еспресо. В'єтнамська робуста славиться своєю багатою пінкою й маслянистим смаком.
Creative One — це надзвичайно насичена кава, частково Culi або «peaberry», яка наповнює кімнату чудовим ароматом. Деякі можуть виявити шоколадний аромат, який відбувається через тривалий процес дозрівання. Важко описати цю каву американцям, у яких ніколи не було доступу до сімейної реліквії Робусти, і яким сказали, що тільки кава арабіка може бути винятковою. Це один із найкращих у світі гурманів «дешевих гострих відчуттів». Через швидкий ріст Робусти ця кава доступна в ціновому діапазоні, набагато нижча за її якість.
Це робить чудову, сильну каву з льодом. Ми розташовуємо деякими місцями, у яких Culi Robusta випускається як єдина кава з льодом, і він працює краще, ніж їхні попередні бренди. Однак Culi Robusta зберігає не так добре, як кава з льодом, тому її треба подавати тільки на день її заварювання.
Culi Robusta — це кава з високим вмістом кофеїну, на 40% більше кофеїну, ніж у більшості сортів арабіки. Важко варити цю каву занадто міцною. позаяк у ній мало вад. Він добре працює в більшості крапельниць по одній столовій ложці або більше на смак на чашку. Це може бути подвоєне в Phin або French Press для інтенсивності еспресо. Це також чудовий міксер для поліпшення смаку тієї дорогої кави арабіка, яка у вас є у вашій коморі, яку ви розчарували. Змішайте свою власну суміш арабіки та робусти, і ви приєднаєтеся до мільйонів, які скажуть: «Ух ти!» над Кулі Робустою в будь-якій формі.
Робуста — чудова кава для тих, хто любить пити каву з вершками та цукром, оскільки було доведено в лабораторії, що аромати робусти не маскуються вершками та цукром, на відміну від багатьох арабік.
Примітка про алергію : особливий процес обсмажування олії, що надає каву Trung Nguyen свій унікальний смак і аромат, є запатентованим рецептом, і ми не можемо обіцяти, що він безпечний для людей із сильною алергією на будь-яка олія , таке як сою .
Ми також не можемо обіцяти, що це веган, але він сертифікований як Халяль і безпечний для лакто-вегетаріанців.
Якщо ви веган або ви маєте якісь побоювання щодо алергенів, ми пропонуємо нашу нову Сайгонську традицію, яка, як ми можемо обіцяти, не містить загальних алергенів і 100% вегану.
Основні | |
---|---|
Вага | 340 г |
Виробник | Trung Nguyen |
Країна виробник | В'єтнам |
Тип упаковки | Вакуумний пакет |
Форма випуску | Мелений |
Вид кави | Робуста |
Ступінь обсмаження | Середня |
Ступінь помелу | Середній |
- Ціна: 500 ₴