Кава мелена Trung Nguyen Sang Tao No4 340г. В'єтнам
Кава "Санг Тао 4" виготовлена за спеціально розробленим рецептом. Ідеальне поєднання кількох сортів кави в результаті дає багатий і складний характер смаку: злегка деревні, солодкі зернові та тонкі квіткові ноти. Зерна обсмажують повільно та окремо для створення вишуканого контрасту, що з'єднує чарівний аромат, кислинку та міцність зерна.
- Вага: 340 г.
- Тип зерен: арабіка, робуста, катімор, ексельса
- Обсмажування: темна
- Помол: середній
- Паковання: фольгізований вакуум-пакет
- Срок годности: 36 мес.
- Країна виробник: В'єтнам
- Виробник: Trung Nguyen
- Бренд: Sang Tao
Суміш культурних (одинкових, нерозщеплених) бобів арабіки, робусти, чари та катимора. Сильний, глибокий, темний і складний. Улюблена кава В'єтнаму.
Кафе, улюблена в усьому світі, і най традиційніша суміш із кількох бобів від Trung Nguyen.
Ця кава — суміш мрії гурмана. Трунг Нгуен збирає ретельно відібрані кулі (нерозділені «горох») з 4 різних сортів. До цієї кави входить багато турбот і збалансованості, і Трунг Нгуен нагромаджується багатьма лояльними в'єтнамськими п'яними, які повідомлять це своїм улюбленим напоєм.
У цій каві багато складних ароматів, і він також трохи відповідає гірким і кислим смакам, що є плюсом для людей, які хочуть насолодитися насиченою кавою. Взимку це комфортна кава з її насиченим апетитним смаком і ароматом. Влітку добре ллється й вловлює різні смакові тони.
Багато ресторанів і кав'ярні подають цю каву як свою представницьку «в'єтнамську каву» в одноразовому фільтрі Phin.
Суміш бобів (однотипних, нерозщеплених, горохових) арабіки, робусти, чарі та катимора. Сильний, глибокий, темний і складний.
Найпопулярніша кав'ярня, а також най традиційніша суміш із кількох бобів від Trung Nguyen.
Ця кава — суміш мрії гурмана. Трунг Нгуен збирає ретельно відібрані кулі (нерозділені «горох») з 4 різних сортів. До цієї кави входить багато турбот і збалансованості, і Трунг Нгуен нагромаджується багатьма лояльними в'єтнамськими п'яними, які повідомлять це своїм улюбленим напоєм.
У цій каві багато складних ароматів, і він також трохи відповідає гірким і кислим смакам, що є плюсом для людей, які хочуть насолодитися насиченою кавою. Якщо вам подобається міцна кава, подвоїте це та насолоджуйтеся! Взимку це комфортна кава з її насиченим апетитним смаком і ароматом. Влітку добре ллється й вловлює різні смакові тони.
Багато ресторанів і кафе пропонують цю каву як свою представницьку «в'єтнамську каву» у фільтрі Phin для одноразового подавання. Іноді прихильники цієї кави подвоюють її в маленькому фільтрі та п'ють її еспресо-міцністю.
Кава на основі Culi має перевагу, яку втрачає під час зберігання в холодильнику як концентрат кави з льодом. Пийте його свіжим... і варіть його прямо на льоду, якщо можете. Це ковток кави, коли він міцний, чудовий на будь-який смак.
Цікаво, що Creative # 4 Premium Culi є одним із найуспішніших сортів кави для приготування кави в домашніх крапельних машинах, і він добре працює в офісних машинах для графінів у стилі Банна. На одну столову ложку на каву ви отримуєте м'який, але широкий смак. У 1,5 або 2 столові ложки ви отримаєте той інтенсивний аромат, яким він знаменитий.
Як і в більшості в'єтнамських сортів кави, якщо ви можете контролювати температуру, ви можете отримати різні ефекти. Під час варіння 185° ви підкреслюєте всі додаткові смакові тони та шоколадні/ванільні відтінки. За 205 ° ви втрачаєте ці смакові тони та отримуєте каву американською.
Ця кава — суміш мрії гурмана. Трунг Нгуен збирає ретельно відібрані кулі (нерозділені «горох») з 4 різних сортів. До цієї кави входить багато турбот і збалансованості, і Трунг Нгуен нагромаджується багатьма лояльними в'єтнамськими п'яними, які повідомлять це своїм улюбленим напоєм.
У цій каві багато складних ароматів, і він також трохи відповідає гірким і кислим смакам, що є плюсом для людей, які хочуть насолодитися насиченою кавою. Якщо вам подобається міцна кава, подвоїте це та насолоджуйтеся! Взимку це комфортна кава з її насиченим апетитним смаком і ароматом.
Багато ресторанів і кафе пропонують цю каву як свою представницьку «в'єтнамську каву» в фільтр Phin для одноразового подавання . Іноді прихильники цієї кави подвоюють її в маленькому фільтрі та п'ють її еспресо-міцністю.
Кава на основі Culi має перевагу, яку втрачає під час зберігання в холодильнику як концентрат кави з льодом. Пийте його свіжим... і варіть його прямо на льоду, якщо можете. Це ковток кави, коли він міцний, чудовий на будь-який смак.
На одну столову ложку на каву ви отримуєте м'який, але широкий смак. У 1,5 або 2 столові ложки ви отримаєте той інтенсивний аромат, яким він знаменитий.
Як і в більшості в'єтнамських сортів кави, якщо ви можете контролювати температуру, ви можете отримати різні ефекти. Під час варіння 185° ви підкреслюєте всі додаткові смакові тони та шоколадні/ванільні відтінки. За 205 ° ви втрачаєте ці смакові тони та отримуєте каву американською.
Примітка про алергію : особливий процес обсмажування олії, що надає каву Trung Nguyen свій унікальний смак і аромат, є запатентованим рецептом, і ми не можемо обіцяти, що він безпечний для людей із сильною алергією на будь-яка олія , таке як сою .
Основні | |
---|---|
Вага | 340 г |
Виробник | Trung Nguyen |
Країна виробник | В'єтнам |
Тип упаковки | Пакет |
Форма випуску | Мелений |
Вид кави | Арабіка, Робуста, Купаж арабіки та робусти |
Ступінь обсмаження | Темна |
Ступінь помелу | Середній |
Користувальницькі характеристики | |
Тип | Капучіно |
- Ціна: 500 ₴