Паста Том Ям 50 г. Maepranom Таїланд
Як приготувати суп Том Ям?
Способ 1
Покласти в посуд 120 грамів м'яса та креветок, залити в каструлю 300 мл. окропу, 60 грамів грибів шинаку та шампіньйонів, додати 50 г пасти Том Ям, довести до кипіння.
Способ 2
Приготувати справжній том ям дуже просто, головне використовувати всі необхідні інгредієнти без винятку. Спробуйте приготувати і, якщо ви були в Таїланді, вам буде з чим порівняти. А якщо не були, звіряю вас, ви закохаєтеся в цю країну з першої ложки цього супу.
Інгрідієнти;
- 1 л Курячий бульйон
- 150-200 г Креветки (тигрові)
- 100 г Мідії (без черепашок)
- 10 г Перець Чилі
- 1 ст. л. Паста Том Ям
- 1 пучок Кінза
- 1 зубчик Часник
- 3 листочка Кафір-лайм
- 1 стебла Лемонграс
- 100 г Гриби шиїтаке (можна взяти вешеньки або шампіньйони)
- 1/2 шт. Лайм
- 0.5 шт. Лук (Невелика цибулина)
- 2 ст. л. Рибний соус
- 2 см Корінь імбиру
- 1 ст. л. Олія соняшниковаСуп том ям: покроковий рецепт приготування
-
Одну невелику цибулину та корінь імбиру очистьте та дрібно поріжте. Один виріб лемонграсу та 10 г перцю ріжте на тонкі кружечки. Зубчик часнику поріжте тонкими пластинками.
-
У каструлю місткістю 2-2,5 л налийте 1 ст. л. соняшникової олії й обсмажте в ній порізані овочі та лемонграс на середньому вогні, доки цибуля не стане м'яким.
-
Додайте до каструлю пасту «том ям» й 1 л курячого бульйону. Доведіть до кипіння, додайте 3 листочки кафір лайма, 150-200 г креветок, 100 г мідій і 2 ст. л рибного соусу.
-
100 г грибів помийте та за потреби подрібніть. Шиїтаке та шампіньйони, якщо вони невеликого розміру, можна використовувати цілком. Додайте гриби в каструлю та варіть упродовж 10 хвилин на середньому вогні. Додайте сіль до смаку.
-
За одну хвилину до готовності додайте подрібнене листя кінзи та сік половини лайма. Дуже важливо додати лайм саме наприкінці приготування, щоб його смак був насиченішим.
Готувати — це просто!
До складу пасти тому ям входить ;
- лемонграс 35%,
- лук 20%,
- соєва олія 10%
- сахар 6%,
- перець чилі 8%
- листя кафіра лайма 5%,
- тамаринд 5%
- фиш соус 5%,
- галангал 4%,
- дегідровані креветки 3%
- лимонна кислота 5%, сіль 10%.
Не містить; барвників, консервантів, ГМО, підсилювачів смаку.
Основні | |
---|---|
Виробник | Maepranom |
Країна виробник | Таїланд |
Користувацькі характеристики | |
Тип | Паста |
Упаковка | Вакуумний пакет |
Вага | 0.05 |
Склад | лемонграс 25%, цибулю 15%, цукор 10%, листя каффира лайма 5%, фіш соус 10%, галангал 25%, лимонна кислота 5%, соль10%. |
- Ціна: 70 ₴