Продавець Інтернет-магазин "Флоксі" розвиває свій бізнес на Prom.ua 12 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
489 відгуків
promo_banner

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (16.12).

+380 (99) 057-70-93
Интернет-магазин «Флокси»
Кошик

Паста Том Ям 50 г. Maepranom Таїланд

Паста Том Ям 50 г. Maepranom Таїланд, фото 1
Паста Том Ям 50 г. Maepranom Таїланд, фото 3
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Паста для приготування ТОМ ЯМ супу

Як приготувати суп Том Ям?

Способ 1

Покласти в посуд 120 грамів м'яса та креветок, залити в каструлю 300 мл. окропу, 60 грамів грибів шинаку та  шампіньйонів, додати 50 г пасти Том Ям, довести до кипіння.

Способ 2

Приготувати справжній том ям дуже просто, головне використовувати всі необхідні інгредієнти без винятку. Спробуйте приготувати і, якщо ви були в Таїланді, вам буде з чим порівняти. А якщо не були, звіряю вас, ви закохаєтеся в цю країну з першої ложки цього супу.

Інгрідієнти;

  • 1 л Курячий бульйон
  • 150-200 г Креветки (тигрові)
  • 100 г Мідії (без черепашок)
  • 10 г Перець Чилі
  • 1 ст. л. Паста Том Ям
  • 1 пучок Кінза
  • 1 зубчик Часник
  • 3 листочка Кафір-лайм
  • 1 стебла Лемонграс
  • 100 г Гриби шиїтаке (можна взяти вешеньки або шампіньйони)
  • 1/2 шт. Лайм
  • 0.5 шт. Лук (Невелика цибулина)
  • 2 ст. л. Рибний соус
  • 2 см Корінь імбиру
  • 1 ст. л. Олія соняшниковаСуп том ям: покроковий рецепт приготування
  1. Одну невелику цибулину та корінь імбиру очистьте та дрібно поріжте. Один виріб лемонграсу та 10 г перцю ріжте на тонкі кружечки. Зубчик часнику поріжте тонкими пластинками.
  2. У каструлю місткістю 2-2,5 л налийте 1 ст. л. соняшникової олії й обсмажте в ній порізані овочі та лемонграс на середньому вогні, доки цибуля не стане м'яким.
  3. Додайте до каструлю пасту «том ям» й 1 л курячого бульйону. Доведіть до кипіння, додайте 3 листочки кафір лайма, 150-200 г креветок, 100 г мідій і 2 ст. л рибного соусу.
  4. 100 г грибів помийте та за потреби подрібніть. Шиїтаке та шампіньйони, якщо вони невеликого розміру, можна використовувати цілком. Додайте гриби в каструлю та варіть упродовж 10 хвилин на середньому вогні. Додайте сіль до смаку.
  5. За одну хвилину до готовності додайте подрібнене листя кінзи та сік половини лайма. Дуже важливо додати лайм саме наприкінці приготування, щоб його смак був насиченішим.

Готувати — це просто!

До складу пасти тому ям входить ;

  • лемонграс 35%,
  • лук 20%,
  • соєва олія 10%
  • сахар 6%,
  • перець чилі 8%
  • листя кафіра лайма 5%,
  • тамаринд 5%
  • фиш соус 5%,
  • галангал 4%,
  • дегідровані креветки 3%
  • лимонна кислота 5%, сіль 10%.

Не містить; барвників, консервантів, ГМО, підсилювачів смаку.

 

Основні
ВиробникMaepranom
Країна виробникТаїланд
Користувацькі характеристики
ТипПаста
УпаковкаВакуумний пакет
Вага0.05
Складлемонграс 25%, цибулю 15%, цукор 10%, листя каффира лайма 5%, фіш соус 10%, галангал 25%, лимонна кислота 5%, соль10%.
  • Ціна: 70 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner