Продавець Інтернет-магазин "Флоксі" розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
420 відгуків
promo_banner

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (сьогодні).

+380 (99) 057-70-93
Интернет-магазин «Флокси»
Кошик

Паста Том Ям 50 гр. Maepranom Таїланд

Паста Том Ям 50 гр. Maepranom Таїланд, фото 2
Паста Том Ям 50 гр. Maepranom Таїланд, фото 2
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Паста для приготування ТОМ ЯМ супу

Як приготувати суп Том Ям?

Спосіб 1

Покласти в посуд 120 грамів м'яса і креветок, залити в каструлю 300мл. окропу, 60 грамів грибів шитаке і печериць, додати 50 г пасти Том Ям, довести до кипіння.

Спосіб 2

Приготувати справжній том ям дуже просто, головне використовувати всі необхідні інгредієнти без винятку. Спробуйте приготувати і, якщо ви були в Таїланді, вам буде з чим порівняти. А якщо не були, запевняю вас, ви закохаєтесь в цю країну з першої ложки цього супу.

Інгредієнти;

  • 1 л Курячий бульйон
  • 150-200 г Креветки (тигрові)
  • 100 г Мідії (без черепашок)
  • 10 г Перець Чилі
  • 1 ст. л. Паста Том Ям
  • 1 пучок Кінза
  • 1 зубчик Часнику
  • 3 листочка Каффір-лайм
  • 1 стебло Лемонграс
  • 100 г Гриби шиітаке (можна взяти гливи або печериці)
  • 1/2 шт. Лайм
  • 0.5 шт. Цибуля (невелика цибулина)
  • 2 ст. л. Рибний соус
  • 2 см Корінь імбиру
  • 1 ст. л. Олія соняшниковаСуп том ям: покроковий рецепт приготування
  1. Одну невелику цибулину і корінь імбиру очистити і дрібно поріжте. Один стебло лемонграсу і 10 г перцю чилі поріжте на тонкі кружечки. Зубчик часнику порізати тонкими пластинками.
  2. У каструлю місткістю 2-2,5 л налийте 1 ст. л. соняшникової олії і обсмажте в ній порізані овочі і лемонграс на середньому вогні, поки цибуля не стане м'яким.
  3. Додайте в каструлю пасту «том ям» і 1 л курячого бульйону. Доведіть до кипіння, додайте 3 листочка каффір лайма, 150-200 г креветок, 100 г мідій і 2 ст. л. рибного соусу.
  4. 100 г грибів помийте і при необхідності подрібніть. Шиітаке і печериці, якщо вони невеликого розміру, можна використовувати цілком. Додайте гриби в каструлю і варіть протягом 10 хвилин на середньому вогні. Додайте сіль за смаком.
  5. За одну хвилину до готовності додайте подрібнені листя кінзи і сік половини лайма. Дуже важливо додати лайм саме в кінці приготування, щоб його смак був більш насиченим.

Готувати — це просто!

До складу пасти том ям входить ;

  • лемонграс 35%,
  • цибуля 20%,
  • соєва олія 10%
  • цукор 6%,
  • перець чилі 8%
  • листя каффира лайма 5%,
  • тамаринд 5%
  • фіш соус 5%,
  • галангал 4%,
  • дегідрованому креветки 3%
  • лимонна кислота 5%, соль10%.

Не містить; барвників, консервантів, ГМО, підсилювачів смаку.

 

Основні
ВиробникMaepranom
Країна виробникТаїланд
Користувацькі характеристики
ТипПаста
УпаковкаВакуумний пакет
Вага0.05
Складлемонграс 25%, цибулю 15%, цукор 10%, листя каффира лайма 5%, фіш соус 10%, галангал 25%, лимонна кислота 5%, соль10%.
  • Ціна: 70 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner