Приправа Боніто 1 кг рибний бульйон Хондаші
Сухий рибний бульйон
Найпопулярніший рибний бульйон в Азійська кухні. Використовується для приготування супів, салатів, суші
У рибному бульоне Хон Даші є: вітаміни групи B, A, D, а також необхідні організму людини мінеральні речовини: калій, кальцій, магній, цинк, фосфор і натрій.
Рибний бульйон ХонДаші в стравах
Рибний бульйон ХонДаші використовується для приготування бульйонів, традиційних мисосупів, локшини, ролів і суші (додається під час варіння рису для надання оригінального смаку й аромату), будь-яких рибних страв. Одну чайну ложку гранульованого порошку потрібно змішати з 300-500 мл гарячої води, залежно від бажаної концентрації готових страв.
Бульйон хондаші (Приправа Боніто) склад; сіль кухонна, мальтодекстрин, кукурудзяний крохмаль, екстракт боніто, підсилювач смаку
Продукт упакований у щільні пакети з фольгованого целофану, термін зберігання — 18 місяців, відкрите паковання необхідно зберігати в холодильнику та використовувати впродовж 3 місяців.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Вага | 1000 г |
Склад | сіль кухонна, мальтодекстрин кукурудзяний крохмаль, екстракт боніто, підсилювач вкусавкуса |
Рецепт приготування | 2 чайные ложки гранулированного сухого рыбного бульона "Хондаши" растворить в 1л воды. Получится основа - рыбный бульон даши. |
Тип | Бульйони |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Вакуумний пакет |
Виробник | Nantong Bixi Trading CO.,LTD |
- Ціна: 480 ₴