Соус Унагі для Барбекю 230 г. Таїланд
Глибокий смак натурального соєвого соусу від Японських виробників соусів Barbequed Eel і Unagi Don.
Найпопулярніший соус для приготування вугрів на вогні.
Склад; вода, цукор, соєвий соус крохмаль, тапіока, мірин, сіль, карамельний барвник, лимонна кислота.
Смажені вугри (унагі) були популярним японським стравою впродовж тисячоліть. Колись це була звичайна та досить недорога їжа. Але зі лялькою вугрів, що скорочується, це порівняно дорогий делікатес.
Багато хто вважає, що вугор дає додаткову витривалість у найспекотнішу пору року. Тому влітку в Японії заведено є вугра на грилі. Донині вугор імпортується до Японії, щоб зберегти цей традицій.
Унаги, приготований на грилі, цінується за його багатий смак і текстуру — хрусткий зовні та ніжний всередині.
Традиційно вугри смажать на гарячих вугіллі, а потім готують на парі, щоб видалити надлишки жиру. Потім їх поливають солодким соусом і знову готують на грилі. Але висока температура гриля може спалити зайвий жир без потреби його готувати на парі.
Як подати смаженого вугра
Залежно від вашої вечері, ви можете подавати вугру на шпажках як закуску або основну страву з рисовою подушкою (унівеки дон).
Незалежно від того, чи є ваші унаги закускою, чи основною стравою, спробуйте його з Японським перцем (Сичуанський перець) за столом. Сичуанський перець — це японський перець, який часто використовують для приправляння смаженого на грилі вугра на столі.
Який вугор мені приготувати на грилі?
Ви можете приготувати на грилі морського вугру, змастити його соусом унаги та подавати як суші на рисовій подушці розміром із палець.
Щучий вугор — це морський вугор, який зазвичай подають у Кіото, але не в Токіо. Його готують як унаги — на грилі та поливають глазур'ю унаги.
Вугор на грилі вдома
Під час приготування вугра вдома на грилі потрібно обов'язково знайти інгредієнти в місцевому азіатському магазині. Якщо у вас немає саке та мірина, і ви не можете знайти його в місцевому магазині, ви можете замінити його іншими інгредієнтами.
Японський спосіб приготування Груди в соусі унаги на грилі- Розігрійте гриль.
- Розгорніть вугор у формі метелика, щоб його можна було смажити на грилі.
- Покладіть на решітку шкіркою вниз.
- Закрийте кришку та смажте на грилі приблизно 3 хвилини. Переверніть і смажте ще 3 хвилини.
- Змастити шкіру соусом Унагі. Перевернути. Готуйте на сильному вогні приблизно 1 хвилину.
- Намазати м'ясо. Перевернути. Готуйте на сильному вогні приблизно 1 хвилину.
- Зніміть із гриля та подавайте з гарячим рисом.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Таїланд |
Тип | Соєві соуси |
Упаковка | Скляна пляшка |
Вага | 230 г |
- Ціна: 144 ₴/бут