Приправа Боніто 0,5 кг рибний бульйон Хондаши
Сухий рибний бульйон
Самий популярний рибний бульйон в Азіатській кухні. Використовується для приготування супів, салатів, суші
В рибному бульйоні Хон Даші присутні: вітаміни групи В, А, D, а також необхідні організму людини мінеральні речовини: калій, кальцій, магній, цинк, фосфор і натрій.
Рибний бульйон ХонДаши у стравах
Рибний бульйон ХонДаши використовується для приготування бульйонів, традиційних місо-супи, локшини, ролів і суші (додається при варінні рису для додання оригінального смаку і аромату), будь-яких рибних страв. Одну чайну ложку гранульованого порошку змішати з 300-500 мл гарячої води, в залежності від бажаної концентрації готових страв.
Бульйон хондаши (Приправа Боніто) складу; сіль кухонна, мальтодекстрин, кукурудзяний крохмаль, екстракт боніто, підсилювач смаку
Продукт упакований в щільні пакети з фольгованого целофану, термін зберігання – 18 місяців, відкриту упаковку необхідно зберігати в холодильнику і використати протягом 3-х місяців.
Основні | |
---|---|
Вага | 500 г |
Країна виробник | Китай |
Склад | сіль кухонна, мальтодекстрин кукурудзяний крохмаль, екстракт боніто, підсилювач вкусавкуса |
Рецепт приготування | 2 чайные ложки гранулированного сухого рыбного бульона "Хондаши" растворить в 1л воды. Получится основа - рыбный бульон даши. |
Тип | Бульйони |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Вакуумний пакет |
Виробник | Nantong Bixi Trading CO.,LTD |
- Ціна: 336 ₴