Клейке рисове борошно 400 г. В'єтнам VINH THUAN
Склад: 100% клейке рисове борошно
Аналог цього борошна
Клейове борошно виготовляється з клейкого рису за допомогою стадій, як-от замочування, подрібнення, перемішування, відстоювання, розділення й сушіння. Розмір порції 100 г Енергія 361 ккал Енергія з жиру 2,9 ккал % Харчова цінність дня Жир 0,32 г - 0% Усього вуглеводів 83,6 г — 28% Сире волокно 0,08 г — 0% Сахар 0,72 г Білок 5,95 гВИКОРИСТАННЯ: Клейке рисове борошно Використовується під час приготування кексів, рисових кульок для супу.
Bột nếp
INGREDIENT: Glutinous rice flour
USAGE: the flour is glutinous, elastic and white. It is used to make many types of food such as “troi nuoc” sweet soup, “banh to”, “banh it tran”, “banh it with green bean filling”
How to make “banh it tran”
The wrap: Put 400g of glutinous rice flour into a big bowl, boil water (350ml) then pour slowly into the flour and knead the flour until it is smooth. Put into the flour 4 spoons of oil and knead it again, make it into 15 portions.
The filling:
Shrimp: 200 g without shell, wash with salt, chop and stir fry quickly
Pork: 200 g, chop
Yam bean: 200 g, chop, put into boiling water quickly, squeeze it
Cook
Stir fry the filling: put the pan on the stove, put oil into the pan and fry onion and garlic, stir fry shrimp and pork. Put yam bean, pepper, salt, then take it off the fire.
Form the cake: take one portion of flour and make it a thin piece, put filling inside and make it a ball.
Steam: Put leaves into the pot, put the balls into the pot and steam in 20 minutes until the flour looks clear. Take the cake out. Put oiled onion on the cakes so that they do not stick to each other.
Put the cakes on the plate, put fried onion on and serve with fish sauce and pickles
дослівний ПЕРЕВОД;
ІНГРЕДІЄНТ: клейке рисове борошно. ЗАСТОСУВАННЯ: борошно клейке, еластичне, білого кольору. Він використовується для приготування багатьох видів їжі, як-от солодкий суп «трої нуок», «банхто», «банх іт тран», «банх це з начинкою із зеленої квасолі». Як приготувати «бан іт тран» Обгортання: Покладіть 400 г клейкого рисового борошна у велику миску, закип'ятіть воду (350 мл), потім повільно влийте в борошно та замісіть борошно, поки воно не стане однорідним. У борошно всипати 4 ложки олії та ще раз вимісити, розклавши на 15 порцій. Начинка: Креветки: 200 г без шкаралупи, промити сіллю, нарізати та швидко обсмажити, помішуючи Свинина: 200 г, відбивна Фасоль батат: 200 г, подрібнити, швидко покласти в киплячу воду, віджати кухар Обсмажити начинку, помішуючи: поставити сковороду на плиту, налити олію й обсмажити цибулю та часник, перешкодити обсмажити креветки та свинину. Покласти батат, перець, сіль, потім зняти з вогню. Сформуйте пелюстку: візьміть одну порцію борошна та зробіть з неї тонкий шматок, покладіть всередину начинку та зробіть кулю. Пара: покладіть листя в каструлю, покладіть у каструлю кульки та готуйте на парі 20 хвилин, поки борошно не стане прозорим. Вийміть торт. На коржі викласти змащений олією лук, щоб вони не прилипали один до одного. Викласти коржі на тарілку, покласти смажений лук і подавати з рибним соусом і солоними огірками.Найпопулярніший рецепт із рисової клейкої муки — це приготування десерту Моті (мочі)
Має знак FDA- Керування з контролю за якістю харчових продуктів і лікарських препаратів (Food and Drug Administration, FDA, US FDA) — Правительське агентство, підкорене міністерству охорони здоров'я США.
Сертифікат HALAL — «усе те, що дозволено та допустиме в Нимі»
Основні | |
---|---|
Вага | 0.4 кг |
Країна виробник | В'єтнам |
Упаковка | Пакет |
Термін придатності | 12 міс |
Культура | Рис |
Користувальницькі характеристики | |
Тип | Кунжут |
Виробник | TAI KY FOOD CORPORATION FLOUR |
- Ціна: 215 ₴