Скляна локшина 1 кг. Glass Noodle Китай





Фунчоза з горохового крохмалю
Скляна локшина не потребує тривалого варіння, навпаки, при такому зверненні вона злипне грудками. Варити потрібно менше п'яти хвилин, а ще краще залити окропом, на деякий час залишити і промити холодною водою. Ця локшина не має яскраво вираженого смаку, тому її подають не самостійно, а як гарнір з різними соусами, або ж використовують як інгредієнт салатів і перших страв.
Якщо рисова локшина поєднується з пряними гострими соусами, то витончена фунчоза розкривається і більш делікатними заправками. Її готують із куркою, свининою, рибою чи морепродуктами. Що стосується овочів, то ця локшина дружить з тушкованою пекінською капустою і свіжою зеленню, красиво виглядає на тарілці з яскравим болгарським червоним перцем або морквою.
Склад:
Горох,
картопляний крохмаль,
кукурудзяний крохмаль,
вода,
зелені боби.
Основні | |
---|---|
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Країна виробник | Китай |
Вага | 1 кг |
Виробник | Metro Chef |
Склад | Горох, картопляний крохмаль, кукурудзяний крохмаль, вода, зелені боби. |
Тип | Лапша |
- Ціна: 160 ₴/упаковка