Фучжу спаржа соєва суха 200 грам Корея
Спаржа соєва Фучжу
Фучжу — плівка, знята з соєвого молока. Вживається як свіжої, так і висушеної. Інгредієнт східно-азійської кухні. В Україні фучжу відома під назвою «спаржа соєва», однак до справжньої спаржі ніякого відношення не має.
Як виробляють Фучжу:
- Після просочування свіжої сої її піддають дефибринированию, відфільтровуючи вичавки соєвого сиру.
- Одночасно проводиться соєве молоко. Потім соєве молоко підлягає кип'ятінню.
- На поверхні утворюється тверда прошарок з високим вмістом жиру. Цей прошарок і є фучжу. Спеціальне обладнання знімає і підвішує цю плівку.
- Зняту прошарок можна відразу ж вживати в їжу або засушити.
- Підвішена фучжу набуває витягнуту зморщену форму, що називається фучжу.
- Потім плівка сушиться в горизонтальному положенні
Найпопулярніші рецепти з "соєвого спаржой"
- Салат по-корейськи з Фучжу;
Заздалегідь замочену спаржу ріжемо на шматочки. Трьом моркву на великій тертці, подрібнюємо часник. Змішуємо морква, спаржу і часник. Для заправки змішуємо олію, сіль, цукор, перець. Ставимо на вогонь, доводимо до кипіння, вливаємо оцет, кидаємо лавровий лист. Вимикаємо вогонь і заливаємо заправкою спаржу з морквою, перемішуємо. Коли посуд зі спаржею охолоне, ставимо в холодильник на 3-4 години.
- Салат з соєвого спаржею, бурим рисом і зеленим горошком;
Розмочіть фучжу і наріжте великими шматочками. Відваріть рис в підсоленій воді до готовності. Викладіть спаржу в сотейник і влийте половину масла і трохи води. Тушкуйте під кришкою кілька хвилин. Додайте подрібнений часник, паприку, коріандр, сіль і лимонний сік. Викладіть горошок і готуйте ще пару хвилин. Перемістіть вміст сотейника в миску, додайте рис і масло і перемішайте. При необхідності досоліть салат. Його можна подавати як теплим, так і охолодженим.
- Паста з спаржа соєва та овочами;
Розмочіть спаржу і наріжте великими шматочками. Відваріть пасту до стану аль денте згідно інструкції на упаковці. Потім відкиньте на друшляк, промийте під холодною водою, додайте ложку масла і перемішайте. Наріжте цибулю півкільцями, великі помідори — середніми кубиками, а чилі — поздовжніми шматочками. Подрібніть петрушку і часник. Розігрійте в сковороді ложку масла і викладіть дрібні помідори. Підсолити, обсмажте до м'якості і перекладіть на тарілку. Потім обсмажте фучжу протягом 4-5 хвилин. В процесі додайте до спаржі соєвий соус, сіль і перець. Викладіть її на тарілку. Влийте в сковороду масло, що залишилося, висипте туди часник і цибулю і готуйте, помішуючи, кілька хвилин. Додайте нарізані томати, свіжий або мелена чилі, перець, сіль і листя свіжого чебрецю або сушену траву. Тушкуйте до м'якості помідорів. Викладіть овочі макарони, перемішайте і готуйте пару хвилин. Потім додайте спаржу, обсмажені помідори, петрушку, сіль і перець. Перемішайте і готуйте ще пару хвилин.
- Салат з соєвого спаржею, болгарським перцем і огірком;
Розмочіть спаржу і наріжте її крупними шматочками, а огірок і перець — довгими брусочками. Подрібніть часник і крупно поріжте листя петрушки або кінзи. До підготовленим інгредієнтів додайте масло, соєвий соус, оцет, сіль і перець. Ретельно перемішайте салат.
- Плов з соєвого спаржею;
Розмочіть спаржу і розділіть ножем на невеликі шматочки. Натріть моркву на дрібній тертці і дрібно наріжте цибулю. Обсмажте овочі на розігрітій олії до м'якості і золотистого кольору і перекладіть на тарілку. Розігрійте в сковороді масло, всипте каррі і куркуму і дочекайтеся, поки розкриється аромат спецій. Викладіть фучжу і обсмажуйте, помішуючи, 5-7 хвилин. Окремо відваріть рис. За 7-10 хвилин до закінчення варіння покладіть до нього овочеву зажарку, спаржу і сіль і перемішайте. У готовий плов додайте рубану петрушку або кинзу.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Південна Корея |
Тип | Напівфабрикати соєві |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Вага упаковки | 0.2 кг |
Основні атрибути | |
Тип продукції | Сушені |
- Ціна: 250 ₴