Моті Убе 210 гр. Японські тістечка з начинкою.Тайвань
Моті - традиційний японський десерт із клейкого рису. Цей Убе моті наповнений начинкою з Філіппінського коренеплоду. Убе нагадує картоплю, але яскраво вираженим фіолетовим кольором. Добре поєднується з японським чаєм. Кожна коробка містить 6 штук по 35 грам кожен.
Убе відомий своїми яскравими фіолетовими відтінками, ube - це батат з Південно-Східної Азії, який швидко привернув увагу гурманів у всіх соціальних мережах. Часто використовуваний як натуральний харчовий барвник, убе має солодкий, але горіховий смак, що робить його чудовим інгредієнтом для вашого десертного меню. Отже, з чого ж зроблений убе і як його використовувати? Нижче ми розглянемо цю унікальну бульбу.
Що таке Ube?
Убе (Dioscorea alata) - це фіолетовий ямс (коренеплід), що росте в Південно-Східній Азії та переважно використовується у філіппінській кухні. Ця крохмалиста бульба має виразну м'якоть фіолетового кольору, яка варіюється за відтінком і має горіховий, ванільний смак. Його часто використовують у десертах, від тортів до морозива, для надання солодощі та кольору.
Як вимовляється Ube
Правильна вимова ube - "oo-bay". Це слово означає "ямс" або "бульба" тагальською мовою, рідною мовою Філіппін. Іноді його називають убі або крилатим ямсом, коли його продають у каталогах насіння в Сполучених Штатах.
Який смак у убе?
Виразний смак убе злегка горіховий з відтінком ванілі. Він має кокосовий аромат, який добре підходить для десертних страв. Убе найчастіше варять, розминають і змішують.
Увага!!! Ці десерти на любителя !! смак специфічний.
Основні | |
---|---|
Вага | 210 г |
Країна виробник | Тайвань |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Royal family food |
- Ціна: 195 ₴