Паста для супу Том Кха 220 гр. Exotic Food Таїланд
Для приготування супу потрібно;
Том Кха Кай Екзотичні кокосові вершки 2,00 склянки Екзотичний рибний соус 1,00 ст. Екзотична паста Том Кха 3,00 ст. Куряча грудка без шкіри 200,00 грам Лемонграсс 1,00 стебло Чилі 3,00 шт. Цукор 1,00 ст. Галангал Корінь 5,00 скибочок Коріандр 2,00 стебла Сік лайма 1,00 лайма |
|
||||||||||||||||||||||
1. Зварити кокосовий крем. Трохи зменште вогонь, щоб кокос не переллється і зламається. 2. Додайте тонко нарізаний лемонграс, пару перців чилі, трохи цукру та рибного соусу. Ворухніться. 3. Покладіть курку в киплячий бульйон із кокосових вершків. Покладіть пасту Том Кха у кокосовий крем. 4. Додайте сік лайма для більшої кислинки та лист коріандру. Готовий до подачі. |
1. Boil the coconut cream. Turn down a heat a bit so the 2. Add a thinly slice lemongrass, a couple of chillies, 3. Pop the chicken into the boiling coconut cream stock. 4. Put lime juice to get more sourness and coriander leaf. |
Основні | |
---|---|
Виробник | Exotic Food |
Країна виробник | Таїланд |
Тип | Заправки |
Упаковка | Скляна банка |
Вага | 220 г |
Склад | лемонграс, перець чилі, сіль харчова, часник, кафірна цедра лайма, галангал, кмин мелений, насіння коріандру, куркума. |
- Ціна: 126 ₴