Васабі порошок 30 грамів.
Васабі у формі порошку розведений із водою або із соєвим соусом подається до суші.
Опис приготування: Васабі — це японська приправа, яку у нас заведено подавати до суші, а в Японії її додають до різноманітних страв (лапша, супи). Васабі надає гостроти та пікантності, і не кожному вона сподобається, проте спробувати цей соус обов'язково варто. Васабі можна використовувати як маринад для м'яса, а також для приготування соусу. Готується приправа дуже просто.
1. У невелику миску або соусник насипаю необхідну кількість васабі.
2. Воду використовуючи тільки охолоджену кип'ячену: відмірюю необхідну кількість і влию спершу 1 чайну ложку по краплі.
3. Щоразу додаючи воду, ретельно перемішуючи. Знадобиться від однієї до двох ложок, залежно від бажаної густоти.
4. Приготовлену приправу, яка за консистенцією схожа на густу сметану, що перекладається в дрібну тарілку.
5. Залишаю приправу на 15 хвилин, тільки після цього у неї з'являється характерний запах і присмак. Готову приправу використовують відразу та не залишають на зберігання в розведеному вигляді.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип | Васабі |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Вага | 30 г |
- Ціна: 35 ₴