Продавець Інтернет-магазин "Флоксі" розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
420 відгуків
promo_banner

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (сьогодні).

+380 (99) 057-70-93
Интернет-магазин «Флокси»
Кошик

Аджиномото посилювач смаку 0,454 кг Ajinomoto Умами

Аджиномото посилювач смаку 0,454 кг Ajinomoto Умами, фото 2
Аджиномото посилювач смаку 0,454 кг Ajinomoto Умами, фото 2
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Умами - Аджиномото-Японський глютомат

Натуральний продукт, виготовлений з в'єтнамської солодкої картоплі. Застосовується при приготуванні супів, м'яса, риби і соусів. Спосіб приготування; 1 чайна ложка на 4-5 порції при приготуванні їжі або при її подачі на стіл.

АДЖИНОМОТО–УМАМИ–ПРИПРАВА

Склад; Виготовлено з натуральних продуктів очеретяна меляса і солодкої картоплі батат

Зменшує споживання солі та жирів.

Глутамат натрію, мононатриевая сіль глутамінової кислоти — харчова добавка, призначена для посилення смакових відчуттів.

Глутамат натрію, він же натрієва сіль глутамінової кислоти, він же глутамат натрію (MSG), він же Аджиномото, сутність смаку, азіатська приправа, поширена по всьому світу.

У китайців відомий як «смакова приправа» у японців як «чудовий порошок» («фе-цзин»). Смак глутамату називається «умами», що є одним з основних смакових відчуттів, відомих людині. Глутамат натрію отримують як з натуральних ресурсів, так і за допомогою хімічних реакції.

"Діюча речовина" глутамату - глутамінова кислота, одна з 20 амінокислот, що входять в білки живих організмів, що міститься в морських водоростях, соєвих продуктах, а також в дріжджових екстрактах. У менших кількостях він міститься в помідорах, гриби і сир пармезан.

Ця кислота є замінною, тобто природним чином синтезується організмом людини. Більше того, ця кислота є однією з найбільш поширених у природі. Саме глутамінова кислота, взаємодіючи зі смаковими рецепторами викликає відчуття задоволення їжею.

Тому, додаємо ми Аджиномото в їжу чи ні, ми потребяем глутамінову кислоту щодня!

В японії розроблена ціла система дієтичного харчування, привчає пацієнта до правильної їжі. В основі цієї системи - приправа Аджиномото. Коли ми замислюємося про те, що пора пособлюдать дієту, ми значно скорочуємо різноманітність раціону, збільшуємо вживання овочів. Незабаром нам це набридає... і ми перестаємо дотримуватися правильного харчування.

Аджиномото, під час доданий до правильним овочевим і білкових страв, допоможе отримувати більше задоволення від їжі і харчуватися смачно навіть під час дієти.

Вопреки уверениям можных журналов и прессы, глутамат натрия абсолютно безопасен и безвреден, это доказано многочисленными исследованиями. Он натурален и важно лишь то, к чему мы его добавляем. К сожалению, производители продуктов питания чаще добавляют его к такой "мусорной пище", как чипсы или колбаса, приучая нас есть эти вредные продукты. Добавление же глутамата к здоровым продуктам принесет только пользу, и еще, позволит сократить потребление соли с этими продуктами, потому что даже без соли еда будет вкусной!

Всё что вам нужно для приготовления суши

 

Основні
Вага454 г
ВиробникAjinomoto
Країна виробникВ'єтнам
УпаковкаПоліпропіленовий пакет
  • Ціна: 220 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner