Панко Сухарі для креветок 100 гр. В'єтнам
Сухарі панко, додасть вашим стравам оригінальність і враження від приготованих страв.
Слово панко походить від Японського слова "пан", що перекладається як хліб (хлібні крихти)
Склад панко: пшеничне борошно, рисове борошно, кукурудзяний крохмаль, емульгатори.
ВИКОРИСТАННЯ: Обробка хрусткої смаженої їжі, такої як креветка, краб, риба, бульби, фрукти, булочки ... Використовується для вегетаріанської їжі.
ЯК ВИКОРИСТОВУВАТИ
- Занурте в миску з яєчними білками і яєчними жовтками.
- Умочіть креветки в сухарі
- Накрийте смажену борошно креветкою протягом 3 - 4 хвилин, щоб обсмажити борошно до креветок раковини.
- Обсмажте масло тільки при температурі 180 o c до золотистого кольору.
Зберігання: Зберігати в прохолодному, сухому, добре провітрюваному місці, далеко від будь-якого запаху. Надмірна порошок слід герметизувати, його варто використовувати як можна швидше.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | В'єтнам |
Упаковка | Пакет |
Вага | 0.1 кг |
Користувальницькі характеристики | |
Тип | Кунжут |
Виробник | Vinh thuan |
- Ціна: 84 ₴