Клейка рисова борошно 400 гр. В'єтнам
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Борошно рисова клейка
Склад: 100% клейка рисова мука
Клейова борошно виготовляється з клейкого рису допомогою таких стадій, як замочування, подрібнення, перемішування, відстоювання, поділ і сушка. Розмір порції 100 г Енергія 361 ккал Енергія з жиру 2,9 ккал % Харчова цінність дня Жир 0,32 г - 0% Всього вуглеводів 83,6 р - 28% Сире волокно 0,08 г - 0% Цукор 0,72 г Білок 5,95 мВИКОРИСТАННЯ: Клейка рисова борошно Використовується при приготування кексів, рисових кульок для супу..
Найпопулярніший рецепт з рисовим клейкою борошна - це приготування десерту Моті (мочи)
Має знак FDA - Управління з контролю за якістю харчових продуктів і лікарських засобів (Food and Drug Administration, FDA, US FDA) — Урядове агентство, підпорядковане міністерству охорони здоров'я США.
Сертифікат HALAL - «все те, що дозволено і допустимо в ісламі»
Основні | |
---|---|
Країна виробник | В'єтнам |
Культура | Рис |
Термін придатності | 12 міс |
Упаковка | Пакет |
Вага | 0.4 кг |
Користувальницькі характеристики | |
Тип | Кунжут |
Виробник | TAI KY FOOD CORPORATION FLOUR |
- Ціна: 240 ₴