Зелена паста карі 50 г. Таїланд
Рецепт приготування пасти кари розігріти 1-2 столової ложки олії, додати 50 грамів пасти зеленої карі та 100 мл. кокосового молока, доведіть до кипіння, подрібніть 400 грамів улюбленого м'яса, 100-200 кокосового молока жирністю 17-19%, 50 грамів зеленого горошку, 100 грамів нарізані цукіні або баклажан, готуйте на малому вогні 25-30 хвилин до готовності, на ваш смак додайте листя кафір лайма, базилік, гострий червоний перець. Подавайте до вареного рису або до рисової локшини.
Склад; лемонграс, цибуля, часник, молодий чилі, перець чилі, креветкова паста, перець, каріандр,...
Основні | |
---|---|
Виробник | Maepranom |
Тип спецій | Каррі |
Вага | 0.05 г |
Країна виробник | Таїланд |
Користувацькі характеристики | |
Тип | Паста |
Упаковка | Вакуумний пакет |
- Ціна: 58 ₴