Соус бешамель 54 гр. Франция
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Класичний Білий соус — бешамель
Французький популярний соус. Використовується в європейській кухні, а також як основа для приготування різних соусів, частіше під час приготування суфле, лазаньї.
-
До складу входить; модифікований крохмаль, лактоза, молочний білок, пшеничне борошно, сіль, соняшникова олія, суха сироватка, мускатний горіх, перець.
-
Вжити після розкриття пакета, один раз.
-
Одного пакета досить на п'ять порцій.
-
Зберігати в теплому сухому місці.
Спосіб приготування; У каструлі розвести вміст пакета на 500 мл. холодного молока, довести до кипіння постійно помішуючи готувати упродовж 2 хвилин, на малому вогні.
Основні | |
---|---|
Вага | 0.054 г |
Країна виробник | Франція |
Склад | модифікований крохмаль, лактоза, молочний білок, пшеничне борошно, сіль, соняшникова та рапсове масло, суха сироватка, мускатний горіх, перець |
Тип спецій | Провансаль |
Користувальницькі характеристики | |
Тип | Паста |
Упаковка | Вакуумний пакет |
Виробник | Dulfrance |
- Ціна: 70 ₴