Крекер креветкові чіпси 200 гр.
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Рисові чіпси з креветочним смаком- напівфабрикат
Не одне меню китайської, японської, в'єтнамської кухні не обходиться без цього інгредієнта. Подають їх як правило окремо з соусом "Sweet Chili" або з "горіховим соусом", але професійні шеф кухарі використовують їх у поєднанні з салатами, в гарнірах. У нас в Україні креветкові чіпси найчастіше вживають з пивом.
Спосіб приготування рисових чіпсів;
У сотейник об'ємом 1 літр налити рослинного масла 4-5 див. Розігріти олію на сильному вогні 4 хвилини, після покласти крекери не більше 5штук одночасно. обсмажувати протягом 20секунд.
Склад:
- крохмаль топиоки
- екстракт креветки
- цукор білий
- сіль кухонна
- харчова сода
- розпушувач тіста
- регулятор кислотності
- лимонна кислота
- часник
Основні | |
---|---|
Вага | 200 г |
Країна виробник | В'єтнам |
Термін зберігання | 24 міс |
Склад | крохмаль топиоки екстракт креветки цукор білий, сіль кухонна харчова сода розпушувач тіста регулятор кислотності лимонна кислота часник |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Картонна коробка |
Виробник | Bich chi |
Смак, додатки | креветочні |
- Ціна: 150 ₴