Клейкий рис 1 кг. В'єтнам
Клейкий рис — це різновид рису родом з Азії, що має особливі властивості. Насамперед він трохи солодкий і міцніший за текстурою, має ефект склеювання зерен між собою, завдяки чому й дістав таку назву. Це не просто окремий специфічний сорт, а саме різновид, який може бути різних сортів.
Відрізняється від звичайного рису він не тільки за своїми властивостями та смаком, але навіть зовні. Зерна звичайного рису більш довгасті та гладкі, трохи прозорі та навіть блискучі. Клейкий рис білий і матовий, зовсім не прозорий
Треба зазначити, що клейкий рис не можна замінити звичайним, навіть найдорожчим. Смак і текстура в нього абсолютно неповторна, тому всі рецепти в інтернеті про те, як зробити зі звичайного рису клейкий — повна штучка
Клейкий рис дуже поширений у кухнях країн Південно-Східної Азії як гарнір або окрема страва, а також як компонент складніших страв. З нього роблять десерти та солодкі страви, а також він дуже смачний, як гарнір. Якщо ви його спробуєте хоча б один раз, то напевно будете шукати в кафе та ресторанах саме його замість звичайного.
Основні | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Країна виробник | В'єтнам |
Термін придатності | 12 міс |
Склад | рис |
Користувальницькі характеристики | |
Тип | Рис |
Упаковка | Поліпропіленовий пакет |
Виробник | Vietnam National Seed |
- Ціна: 200 ₴/упаковка