Оцет рисовий 0,5 л.
Китайський рисовий оцет, на відміну від японського, дещо кисліший. Гама його кольорів коливається від прозорого до відтінків червоного та коричневого кольору. Китайський і, особливо, японський оцти дуже м'які та солодкі, порівнюючи з кислим західним оцтом.
Білий рисовий оцет — безбарвна або блідо-жовта рідина, має високий вміст оцтової кислоти та більш схожий на західний оцет, але все-таки кислий і м'який на смак.
Уксус для суші 0,5 л.
Склад рисового оцта: дистильований оцет, рисовий оцет, кукурудзяний сироп, сіль, карамельний барвник.
Термін придатності рисового оцту 24 місяці
Уксус рисовий Міцукан Фуджі 20 л. тут
Уксус рисовий Міцукан Фуджі 5л тут
Основні | |
---|---|
Об`єм | 500 мл |
Країна виробник | Китай |
Упаковка | Пластикова пляшка |
Тип | Оцет |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Мицукан |
- Ціна: 40 ₴/бут