Уксус бальзамічний із темного рису 550 мл. Китай
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Темний рисовий оцет Чинк'анг 5%
Темний рисовий оцет ТМ "Hengshun" — один із найвідоміших оцтів у Китаї.
Виготовлений традиційним методом бродіння з клейкого рису.Використовують для приготування багатої страви. Додає смаку й аромату. Зроблено з натуральних інгредієнтів.
Китайський рисовий оцет, на відміну від японського, дещо кисліший. Гама його кольорів коливається від прозорого до відтінків червоного та коричневого кольору. Китайський і, особливо, японський оцти дуже м'які та солодкі, порівнюючи з кислим західним оцтом.
Є білий рисовий оцет
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Упаковка | Скляна пляшка |
Об`єм | 550 мл |
Термін придатності | 24 міс |
Склад | клейкий рис, пшеничні висівки, сіль, вода |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Hengshun |
- Ціна: 192 ₴