Рисовий укс для суші 250 мл. Китай
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Рисовий оцет із білого рису 5,5% ТМ Чинк'анг
Рисовий оцет ТМ "Hengshun" — один із найвідоміших оцтів у Китаї.
Виготовлений традиційним японським методом із білого рису. Використовується для приготування суші та салатів. Додає смаку й аромату. Зроблено з натуральних інгредієнтів.
Не містить ГМО та підсилювачів смаку.
Китайський рисовий оцет, на відміну від японського, дещо кисліший. Гама його кольорів коливається від прозорого до відтінків червоного та коричневого кольору. Китайський і, особливо, японський оцти дуже м'які та солодкі, порівнюючи з кислим західним оцтом.
Є білий рисовий оцет
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Користувацькі характеристики | |
Виробник | Hengshun |
Об`єм | 250 л |
Упаковка | Скляна пляшка |
Термін придатності | 24 мес |
Склад | клейкий рис, пшеничні висівки, сіль, вода |
- Ціна: 120 ₴