Чипси з морськими водоростями 200 грамів
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Рисові крекер — сирі!!
Не одне меню китайської, японської, в'єтнамської кухні не обходиться без цього інгредієнта. Подають їх зазвичай окремо із соусом "Sweet Chili" або з "горіховим соусом", але професійні шеф-кухаря використовують їх у поєднанні із салатами, у гарнірах. У нас в Україні креветкові чипси найчастіше вживають із пивом.
Спосіб приготування рисових чипсів;
У сотейник об'ємом 1 літр налити рослинної олії 4-5 см. Розігріти олію на сильному вогні 4 хвилини, після покласти крекери не більш ніж 5 штучок одночасно. обсмажувати упродовж 20 секунд.
Склад:
- крохмаль топіоки
- морські водорості
- сахар
- сіль
- харчова сода
- лимонна кислота
- оселювач смаку
- глутамат натрію
Основні | |
---|---|
Країна виробник | В'єтнам |
Склад | крохмаль топиоки екстракт креветки цукор білий, сіль кухонна харчова сода розпушувач тіста регулятор кислотності лимонна кислота часник |
Термін зберігання | 24 міс |
Вага | 200 г |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Картонна коробка |
Виробник | Bich chi |
Смак, додатки | креветочні |
- Ціна: 89 ₴