Рисова суміш для приготування тортів рисових 400 гр. В'єтнам Vinh thuan
Спеціальна суміш борошна крохамала рисова, топіока
Спосіб приготування
Для виготовлення суміші рисового паперу;
1 пакет борошна 400грам
750мл теплої води
½ чайна ложка солі
Ретельно перемішайте
Заповніть каструлю 2/3 водою, використовуючи щільну тканину, накрийте каструлю, доведіть до кипіння.
Налийте тонким шаром суміш на тканину, рівномірно розподіліть по тканині, накрийте кришкою на 2 хвилини, щоб вийшов тонкий шар.
Підчепити паличками або лопаткою, і перекладіть готовий рисовий папір на круглу тарілку.
СКЛАД: Крохмаль тапіоки (tapioca starch)
ЯК ПРИГОТУВАТИ ТОРТ:
Обгортка
- Змішайте 400 г борошна для фільтрації з 600 мл води, добре перемішайте, поставте на повільний вогонь, помішуйте до густоти, потім зменшіть.
- Бананове листя промиваємо, рвемо на невеликі шматочки шириною 10 см, обварюємо окропом до м'якості і наносимо трохи олії. У листочки посипати борошно, тонко розмазати, а на середину тіста викласти начинку. Складіть листочки (ви можете використовувати листя банана, щоб порвати дрібні волокна, щоб зв’язати торт)
- Водяна пароварка має сильно закипіти, потім покладіть пиріг у каструлю, готуйте на пару приблизно 10-15 хвилин. Торт подається з лимонним соусом чилі
Начинка для торта
- 100 г тонко нарізаного бекону, подрібненого
- 100 г очищених креветок, подрібнених або цілих
- Креветки, м'ясо викласти в каструлю варитися, приправити за смаком.
Основні | |
---|---|
Вага | 0.4 г |
Упаковка | Пакет |
Країна виробник | В'єтнам |
Термін придатності | 12 міс |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Vinh thuan |
- Ціна: 205 ₴