Молоко кокосове (19,4% жирность) 400 мл Gut&Gunstig Германію
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Молоко кокосове 19,4% жирності 400 мл. виготовлено "Gut&Gunstig" Німеччина
Молоко кокосове ідеально підходить для приготування таїландських страв, а також додається в напої, десерти, соуси.
Можна використовувати для різних страв - суп Том Ям, каррі, смузі, випічку. А також додавати в чорний чай або каву.
Кокосове натхнення
- Кокосове молоко відмінно підходить для будь-яких видів коктейлів, шейків, смузі. Воно дуже смачно в поєднанні з іншим молоком (найкраще теж рослинним) і йогуртом.
- Чудову комбінацію молоко утворює зі свіжими фруктами. Напій можна підсолодити, причому не тільки цукром, але і медом, стевією, сиропом агави і т. п. Такий коктейль краще всього за смаком в холодному вигляді, що подається з кубиками льоду.
- Не всі знають, що кокосове молоко можна збити, як вершки. Для цього потрібно продукт у вигляді загусла маси. Щоб отримати потрібну консистенцію, посудину з напоєм треба поставити напередодні ввечері в холодильник. Таке молоко потрібно перекласти в чашу міксера і збити. Примітка: якщо частина охолодженого напою буде мати водянисту консистенцію, її не зливають, а збивають разом з іншою масою. В кінці процесу можна додати за смаком цукрову пудру. Збите кокосове молоко стане цікавим доповненням до тортів, тістечок з кремом, десертів.
- Ніщо так не підкреслить смак крем-супу, як оксамитове кокосове молоко! Це чудовий замінник сметани. Густий продукт загустит суп і допоможе йому придбати оригінальний смак. Особливо добре він поєднується з томатним супом. Вдала ідея — додати кокосове молоко в суп із сочевиці, буряків, кольорової капусти, гарбуза, моркви, брокколі, спаржі і ін. Його додають в кінці приготування.
- У східній кухні такий продукт з кокоса використовується в якості одного з головних добавок до страв типу каррі. Деякі люблять готувати в молоці морепродукти, особливо креветки – вони набувають цікавий смаковий відтінок. Подають їх потім з макаронами або рисом.
- Підійде кокосове молоко і для приготування типового для наших широт гарніру. Досить додати невелику його кількість до картопляного пюре (з додаванням вершкового масла і солі), щоб вийшло досить цікаве за смаком страва.
- Молоко кокоса стане родзинкою тортів або кексів. Всього 100 мл достатньо, щоб приготувати випічку з оригінальним смаком. Зазвичай його додають разом з іншими рідкими інгредієнтами в сухі компоненти. А якщо з'єднати кілька столових ложок кокосової напою з цукровою пудрою, то вийде домашній крем з дуже незвичайним смаком.
Вегани використовують таке рослинне молоко для приготування особливого десерту під назвою «тофурники» (це веганські версія сирників, приготованих з тофу). - Додавання кокосового молока підкреслить і змінить смак вівсянки або молочного супу. Таким же ласощами стане пшоняна каша, якщо в кінці варіння додати в неї екзотичний продукт. У цьому випадку її добре подавати з фруктами (свіжими або в сушеному вигляді), горіхами, насінням.
- Кокосове молоко може стати доповненням і до кави. Щоб смак і консистенція були «правильними», його спочатку потрібно гарненько розігріти. Гарною ідеєю є також використання вспенивателя молока. Збите молоко з кокоса вливаємо у високу склянку, а потім додаємо кави. Можна покласти цукор або стевію за смаком. Така кава прекрасно поєднується з корицею або кардамоном.
- Сьогодні дуже модні пудинги чіа, приготовані зі вважаються дуже здоровим продуктом насіння шавлії іспанської. Під впливом контакту з рідиною вони ведуть себе так само, як і лляне насіння, — набухають, а навколо них утворюється желе. В миску кладуть кілька столових ложок насіння чіа, додають банку кокосового молока, близько 100-150 мілілітрів будь-якого іншого молока (краще рослинного) і добавки на свій розсуд (цукор, мед, ксиліт, стевію або сироп агави; варто також покласти трохи ванілі). Інгредієнти змішують (їх можна покласти в банку, закрити і гарненько потрясти), після чого ставлять в холодильник на кілька годин. Готовий пудинг чіа краще всього подавати зі свіжими фруктами.
- З кокосового молока роблять оригінальне домашнє морозиво. Крім нього, в каструлю кладуть цукор, ваніль, вершки, тертий кокос, цукор. Все це нагрівають, поки цукор не розчиниться, потім масу охолоджують і ставлять у холодильник на кілька годин. Якщо ласощі готується не в мороженице, то через 30 хвилин потрібно дістати його з морозилки і обережно збити.
Упаковка; залізна банку,
Перед розкриттям добре струсити банку.
Продукт не містить барвники, ароматизатори, консерванти.
Відкриту банку зберігати в холодильнику.
Склад; Екстракт кокоса 80% (кокос 78%, вода), вода , стабілізатори (гуарова камедь), емулігатор (полісорбат 60), кислота (лимонна кислота)
Продукт Німеччина Гамбург..
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Gut & Gunstig |
Країна виробник | Німеччина |
Вид рослинного молока | Кокосове |
Об`єм | 400 мл |
Вага упаковки | 0.5 кг |
Користувальницькі характеристики | |
Тип | Соуси |
Упаковка | Залізна банку |
- Ціна: 120 ₴