Продавець Інтернет-магазин "Флоксі" розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
427 відгуків
promo_banner

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (завтра, 16.05).

+380 (99) 057-70-93
Интернет-магазин «Флокси»
Кошик

Молоко кокосове (19,4% жирность) 400 мл Gut&Gunstig Германію

Молоко кокосове (19,4% жирность) 400 мл Gut&Gunstig Германію, фото 2
Молоко кокосове (19,4% жирность) 400 мл Gut&Gunstig Германію, фото 2
Молоко кокосове (19,4% жирность) 400 мл Gut&Gunstig Германію, фото 2
Молоко кокосове (19,4% жирность) 400 мл Gut&Gunstig Германію, фото 3
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Молоко кокосове 19,4% жирності 400 мл. виготовлено "Gut&Gunstig" Німеччина

Молоко кокосове ідеально підходить для приготування таїландських страв, а також додається в напої, десерти, соуси.

Можна використовувати для різних страв - суп Том Ям, каррі, смузі, випічку. А також додавати в чорний чай або каву.

Кокосове натхнення

  1. Кокосове молоко відмінно підходить для будь-яких видів коктейлів, шейків, смузі. Воно дуже смачно в поєднанні з іншим молоком (найкраще теж рослинним) і йогуртом.
  2. Чудову комбінацію молоко утворює зі свіжими фруктами. Напій можна підсолодити, причому не тільки цукром, але і медом, стевією, сиропом агави і т. п. Такий коктейль краще всього за смаком в холодному вигляді, що подається з кубиками льоду.
  3. Не всі знають, що кокосове молоко можна збити, як вершки. Для цього потрібно продукт у вигляді загусла маси. Щоб отримати потрібну консистенцію, посудину з напоєм треба поставити напередодні ввечері в холодильник. Таке молоко потрібно перекласти в чашу міксера і збити. Примітка: якщо частина охолодженого напою буде мати водянисту консистенцію, її не зливають, а збивають разом з іншою масою. В кінці процесу можна додати за смаком цукрову пудру. Збите кокосове молоко стане цікавим доповненням до тортів, тістечок з кремом, десертів.
  4. Ніщо так не підкреслить смак крем-супу, як оксамитове кокосове молоко! Це чудовий замінник сметани. Густий продукт загустит суп і допоможе йому придбати оригінальний смак. Особливо добре він поєднується з томатним супом. Вдала ідея — додати кокосове молоко в суп із сочевиці, буряків, кольорової капусти, гарбуза, моркви, брокколі, спаржі і ін. Його додають в кінці приготування.
  5. У східній кухні такий продукт з кокоса використовується в якості одного з головних добавок до страв типу каррі. Деякі люблять готувати в молоці морепродукти, особливо креветки – вони набувають цікавий смаковий відтінок. Подають їх потім з макаронами або рисом.
  6. Підійде кокосове молоко і для приготування типового для наших широт гарніру. Досить додати невелику його кількість до картопляного пюре (з додаванням вершкового масла і солі), щоб вийшло досить цікаве за смаком страва.
  7. Молоко кокоса стане родзинкою тортів або кексів. Всього 100 мл достатньо, щоб приготувати випічку з оригінальним смаком. Зазвичай його додають разом з іншими рідкими інгредієнтами в сухі компоненти. А якщо з'єднати кілька столових ложок кокосової напою з цукровою пудрою, то вийде домашній крем з дуже незвичайним смаком.
    Вегани використовують таке рослинне молоко для приготування особливого десерту під назвою «тофурники» (це веганські версія сирників, приготованих з тофу).
  8. Додавання кокосового молока підкреслить і змінить смак вівсянки або молочного супу. Таким же ласощами стане пшоняна каша, якщо в кінці варіння додати в неї екзотичний продукт. У цьому випадку її добре подавати з фруктами (свіжими або в сушеному вигляді), горіхами, насінням.
  9. Кокосове молоко може стати доповненням і до кави. Щоб смак і консистенція були «правильними», його спочатку потрібно гарненько розігріти. Гарною ідеєю є також використання вспенивателя молока. Збите молоко з кокоса вливаємо у високу склянку, а потім додаємо кави. Можна покласти цукор або стевію за смаком. Така кава прекрасно поєднується з корицею або кардамоном.
  10. Сьогодні дуже модні пудинги чіа, приготовані зі вважаються дуже здоровим продуктом насіння шавлії іспанської. Під впливом контакту з рідиною вони ведуть себе так само, як і лляне насіння, — набухають, а навколо них утворюється желе. В миску кладуть кілька столових ложок насіння чіа, додають банку кокосового молока, близько 100-150 мілілітрів будь-якого іншого молока (краще рослинного) і добавки на свій розсуд (цукор, мед, ксиліт, стевію або сироп агави; варто також покласти трохи ванілі). Інгредієнти змішують (їх можна покласти в банку, закрити і гарненько потрясти), після чого ставлять в холодильник на кілька годин. Готовий пудинг чіа краще всього подавати зі свіжими фруктами.
  11. З кокосового молока роблять оригінальне домашнє морозиво. Крім нього, в каструлю кладуть цукор, ваніль, вершки, тертий кокос, цукор. Все це нагрівають, поки цукор не розчиниться, потім масу охолоджують і ставлять у холодильник на кілька годин. Якщо ласощі готується не в мороженице, то через 30 хвилин потрібно дістати його з морозилки і обережно збити.

Упаковка; залізна банку,

Перед розкриттям добре струсити банку.

Продукт не містить барвники, ароматизатори, консерванти.

Відкриту банку зберігати в холодильнику.

Склад; Екстракт кокоса 80% (кокос 78%, вода), вода , стабілізатори (гуарова камедь), емулігатор (полісорбат 60), кислота (лимонна кислота)

Продукт Німеччина Гамбург..

Основні атрибути
ВиробникGut & Gunstig
Країна виробникНімеччина
Вид рослинного молокаКокосове
Об`єм400 мл
Вага упаковки0.5 кг
Користувальницькі характеристики
ТипСоуси
УпаковкаЗалізна банку
  • Ціна: 120 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner