Моті зі смаком полуниці 200 грам. Японія Мочі японський Strawberry rise cake
Японський мочі - це рисовий пиріжок, зроблений із клейкого рису мочігоме. Рис парять, а потім товчуть у пасту і формують у бажану форму. В Японії його традиційно роблять під час церемонії мочицукі. Мочі традиційно їдять під час зимових місяців і є традиційною їжею для японського Нового Року. Він також відіграє важливу роль у японських звичаях як пропозиція пращурам і богам, які, як вважається, відвідують під час новорічних свят. Крім того, сечі пропонуються предкам і вживаються під час весняного та осіннього рівнодення в Японії. Це вважається святковою їжею і їдять для залучення удачі в особливих випадках.
Склад; Мальтоза (виробництва Японія), цукор, крохмальний сироп, порошок рисового пирога, полунична начинка, рослинна олія, цукор, полуничний джем, яєчні білки, крохмаль, желатин, ароматизатор, емульгатор, підкислювач, антиоксидант.
Існує безліч смачних начинок для сечі, зокрема:
Солодкі та фруктові: полуниця, мандарини, банани, манго.
Індульгентні та декадентські: морозиво сечі, шоколадно-горіхове масло, чізкейк, крем-сир з Орео, паста з кавових зерен.
Бобові: солодка паста з червоної квасолі, паста з білої квасолі (широ ан), паста з мунг.
Ці начинки роблять мочі різноманітними та смачними ласощами!
Розмір упаковки 20*12*2см
8 штук в упаковці
Увага!!! Ці десерти на любителя !! смак специфічний.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Японія |
Смак | Полуниця |
Вага | 200 |
- Ціна: 250 ₴