Червоний (рожевий) рисовий оцет 620мл. Китай
Солодкий оцет для страв
Гонконгський червоний оцет
Червоний рисовий оцет: зроблений з рожевого рису, тому що він має унікальний смак, але менш кислий, ніж білий оцет. Цей вид оцту виробляється в Китаї, У В'єтнамі червоний оцет є незамінною приправою в магазинах локшини, що належать китайсько-в'єтнамським жителям.
У складі інгредієнтів немає креветок, але через свій червоний колір, який дає червоний рис (з якого його виготовлено) його часто називають креветочний оцет, також із цього оцту роблять соус для вмочування і маринування креветок.
Цей оцет також часто використовують: як інгредієнт для приготування соусів для макання, таких як рибний соус, соєвий соус для приготованих смажених і тушкованих страв, щоб надати смаку, або використовують для овочевих сумішей, салатів тощо.
Концентрація оцту 3,5%
Тара; скло
Інгредієнти: оцет солодкий, вода, вино, клейкий рис, червоний дріжджовий рис.
Зберігання: у сухих, прохолодних умовах, подалі від прямих сонячних променів.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип | Рисовий оцет |
Концентрація | 3.5 % |
Упаковка | Скляна пляшка |
Об`єм | 620 мл |
Термін придатності | 24 мес |
- Ціна: 270 ₴