Соус хойсин 230 г. Китай Asia kitchen
Навіщо соус Хойсин?
Хойсин використовується в маринадах, для глазурування запікаваної птиці та шашличків, як соусу для різних традиційних страв із м'яса та птиці, найвідомішою з яких є качка по-пекінсі. Також може використовуватися як соусу—дип, додаватися до спринг-роли, а також у супи.
Який смак Хойсин?
Який вкус соусу хойсин? Соус хойсин — темно-коричневий, густий, з оксамитовою текстурою й насиченими ароматом. На вкус соус хойсин кисло-солений із приємним солодкуватим посмаком.
Що за соус їдять китайці?
Якщо розглядати китайську кухню загалом, то, звичайно ж, це Хойсин (Hoisin Sauce Lee Kum Kee) — улюблений і найпопулярніший китайський соус. Його додають буквально до всіх гарячих страв, у всі види м'яса, під час тушкування овочів, подають із грибами та зеленню.
Склад; цукор, соєва паста, (вода, соєві боби, пшеничне борошно), часник, оцет, перець чилі, картопляний коахмаль, барвник Е150, смакові добавки (бадян, кориця, імбир, перець, укроп, фенхель)
Зберігати в сухому та прохолодному місці від сонця.
Після відкриття зберігати в холодильнику.
Паковання; скляна пляшка з дозатором.
Вага 230 грамів.
Зроблено в Китаї
Основні | |
---|---|
Вага | 230 г |
Тип | Соус |
Виробник | Kum |
Упаковка | Скляна банка |
Країна виробник | Китай |
- Ціна: 210 ₴