Продавець Інтернет-магазин "Флоксі" розвиває свій бізнес на Prom.ua 12 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
520 відгуків
promo_banner

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (24.03).

+380 (99) 057-70-93
Интернет-магазин «Флокси»
Кошик

Рецепт Кальбі

Рецепт Кальбі

Кальбі (갈비) - це корейські реберця, які зазвичай маринуються і готуються на грилі. Ось як їх приготувати:

Інгредієнти:

Яловичі або свинячі реберця (близько 1 кг)

1/2 чашки соєвого соусу

1/4 чашки цукру

1/4 чашки води

2 ст.л. кунжутної олії

2 ст.л. кунжутного насіння

4-5 зубчиків часнику, подрібнених

1 маленька цибуля, натерта

1 маленька груша або яблуко, натерті (для м'якості м'яса)

3-4 зелених цибулі, нарізаних

1 ст.л. імбиру, натертого (за бажанням)

Чорний перець за смаком

Процес приготування:

  1. Підготовка маринаду: У великій мисці змішайте соєвий соус, цукор, воду, кунжутну олію, кунжутне насіння, часник, натерту цибулю, натерту грушу або яблуко, зелену цибулю та імбир (якщо використовуєте). Додайте чорний перець за смаком.
  2. Маринування реберець: Покладіть реберця в маринад і переконайтеся, що вони повністю покриті. Закрийте миску плівкою і поставте в холодильник на мінімум 4 години, а краще на ніч, щоб м'ясо просочилося смаком.
  3. Приготування на грилі: Розігрійте гриль до середньої температури. Викладіть реберця на гриль і готуйте, перевертаючи їх кожні кілька хвилин, доти, доки вони не стануть золотисто-коричневими та повністю пропеченими (близько 15-20 хвилин). Важливо не пересушити м'ясо.
  4. Подача: Подавайте кальбі з рисом і різними корейськими гарнірами, такими як кімчі, мариновані овочі або салат зі шпинату.

Насолоджуйтеся смаком соковитих і ароматних реберець кальбі !🍖

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner