Продавець Інтернет-магазин "Флоксі" розвиває свій бізнес на Prom.ua 12 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
520 відгуків
promo_banner

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (24.03).

+380 (99) 057-70-93
Интернет-магазин «Флокси»
Кошик

М'ясо по корейськи Пулькогі

М'ясо по корейськи Пулькогі

Пулькогі (불고기) - це корейська національна страва, яка буквально перекладається як «вогняне м'ясо». 

Її історія сягає корінням у стародавні часи, коли її готували в державі Когуре (37 до н. е. - 668 н. е.). Тоді воно називалося «мекчок» і готувалося на рожні на відкритому вогні.🥩

В епоху династії Чосон (1392 - 1897) страва стала відома як «необані» і готувалася з тонко нарізаного м'яса, маринованого в соєвому соусі та інших приправах. Згодом, пулькогі стало популярним у всіх верствах суспільства і стало невід'ємною частиною корейської кухні.

Сьогодні пулькогі можна знайти в будь-якому ресторані Південної Кореї, а також готувати

Інгредієнти:

  •     500 г яловичини (найкраще використовувати тонко нарізану вирізку або рибай)
  •     1/2 цибулини, нарізаної тонкими скибочками
  •     3 столові ложки соєвого соусу
  •     2 столові ложки цукру
  •     1 столова ложка кунжутної олії
  •     1 столова ложка подрібненого часнику
  •     1 столова ложка кунжутного насіння
  •     2 столові ложки нарізаної зеленої цибулі
  •     1 столова ложка рослинної олії
  •     Сіль і чорний перець за смаком

Спосіб приготування:

    Підготовка м'яса: Тонко наріжте яловичину поперек волокон. Цибулю наріжте тонкими скибочками.

    Маринад: У великій мисці змішайте соєвий соус, цукор, кунжутну олію, часник, кунжутне насіння і зелену цибулю. Додайте трохи солі та перцю за смаком.

    Маринування м'яса: Додайте нарізану яловичину і цибулю в маринад. Добре перемішайте, щоб м'ясо рівномірно покривалося маринадом. Залиште маринуватися мінімум на 30 хвилин, найкраще - на кілька годин.

    Обсмажування: Нагрійте рослинну олію у великій сковороді на середньому вогні. Додайте мариновану яловичину та цибулю. Обсмажуйте, часто помішуючи, поки м'ясо не стане м'яким і добре просмаженим.

    Подача: Подавайте пулькогі гарячим із рисом і різними корейськими гарнірами (наприклад, кімчі).

Сподіваюся, вам сподобається готувати і насолоджуватися цією смачною стравою!

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner