Основний розділ
- Рецепт Пулькоги - дослівно «вогняне м'ясо». Тонко нарізана маринована яловичина.
- Мабуть, мійоккук не зможуть з'їсти ті, хто не переносить смак і запах водоростей, але всім іншим він точно зайде.
- Пібімпаб (비빔밥) має довгу та цікаву історію, яка сягає корінням у давню корейську культуру. Уперше згадку про пібімпаб можна знайти в кулінарній книзі «Сіічонсо» (시의전서), що датується кінцем XIX століття. У цій книзі страва називається «пубімпап» (부븸밥). Історично пібімпаб був стравою, яку подавали на королівський стіл, особливо в місті Чонджу (전주시), столиці провінції Чолла-Пукто. Цей варіант пібімпабу, відомий як «Чонджу Пібімпап», містить безліч овочів і вважається одним із...
- По-перше, розберемося у вимові: ● Рамєн (наголос на «а») - японська страва, насичений бульйон, локшина, м'ясо або риба. Як правило, вона готується довго, один бульйон можна варити годинами. ● Рамен (наголос на «е») - корейська локшина швидкого приготування. Але незважаючи на те, що рамен готується швидко, з нього можна зробити повноцінну страву за рахунок додавання різних інгредієнтів.